Rreth Alan-it

Alan Wood ishte 50 vjeç në kohën e vdekjes së parakohshme dhe ai njihej nga familja dhe miqtë e tij si një njeri i kënaqur, i shtruar, i shkujdesur dhe i butë, i cili punonte shumë dhe i pëlqenin gjërat e thjeshta në jetë.

Jeta sociale e Alanit përqëndrohej rreth vizitave te bari Willow Arms në fshatin e afërt Little Bytham, ku atë shpesh e gjeje të ulur te bari me një gotë birrë dhe një pako kikirikë, duke lexuar gazetën dhe duke biseduar me shokët e tij.

Alan-i pëlqente shumë fotografinë dhe bëri fotografi në dasmat e disa prej shokëve të tij, megjithëse ai preferonte aparatët e vjetër fotografikë në krahasim me teknologjinë e fundit dixhitale. Pasioni tjetër që kishte ai ishin motoçikletat dhe Triumph Speed Triple ishte motori i tij i preferuar, të cilin e kishte pasur për disa vite.  

Alan-i kishte punuar te supermarketi Sainsbury në Bourne qysh prej vitit 2006 dhe atje atë e donin jashtëzakonisht dhe atij i pëlqente atmosfera shoqërore e turnit të natës.

Alan-i ishte martuar me Joanne Wood për 17 vjet dhe megjithëse ata u ndanë më 2013, ata vazhduan të kishin marrëdhënie të mira.

Nëna e Alan-it, Maureen banon ende në Stamford, bashkë me motrën e tij Janice dhe motra tjetër e tij Sylvia banon në Francë.

Alan nuk kishte të kaluar kriminale dhe nuk kishte armiq të njohur.

20 Apr 21 3:40 PM

Find your neighbourhood


Use my current location