Alan Wood murder (Albanian)

Të Shtunën më 24 Tetor 2009, Alan Wood u gjet i vrarë në mënyrë brutale në shtëpinë e tij, e cila ndodhet në një fshat të vogël që quhet Lound, i cili është afërsisht 16 milje (25 kilometra) në veri të Peterborough. Policia e Lancashire mbodhi një ekip të madh dedektivësh dhe filloi hetimin për vrasjen.

Duart ia kishin lidhur me ngjitës dhe e kishin qëlluar me thikë në kokë në mënyrë të përsëritur. Dedektivët mendojnë se këto plagë iu shkaktuan për ta torturuar Alan-in, ndoshta që ai të dorëzonte numrat identifikues personalë të kartës së bankës. Pastaj Alanit i kishin prerë fytin – plaga fatale. Besohet se elementi më shqetësues i sulmit erdhi pas vdekjes së Alan-it – një plagë e thellë pas qafe sugjeronte një tentativë për t’i prerë atij kokën.

Tetori i 2019-ës do të shënojë 10 vjetorin e vrasjes dhe Policia Lincolnshire dhe kolegët e saj nga Njësia e Operacioneve të Veçanta të East Midlands bëjnë thirrje për ndihmën tuaj për të identifikuar person-in/nat që janë përgjegjës, pasi përveç një motivi të mundshëm financiar, ende nuk është e ditur se përse u krye krimi më shqetësues i kohëve të fundit në Linconshire.

Shumë njerëz nga Polonia/Lituania dhe Shqipëria jetonin dhe punonin në atë zonë dhe ka mundësi që dikush brenda këtij komuniteti ka informacion që mund të çojë palën fajtore para drejtësisë dhe t’i japë përgjigjet familjes së Alan-it se përse ndodhi vrasja. Ka mundësi që këta njerëz mund të jenë kthyer në vendet e tyre qysh prej asaj kohe.  

Policia e Lincolnshire dhe EMSOU (Seksioni i Operacioneve të Vecanta të East Midlands) qëndrojnë të angazhuara të identifikojnë personin që vrau Alan-in dhe ju ftojnë që të shihni faqet e mëposhtme të cilat përmabjnë informacion rreth Alan-it, çfarë dimë ne rreth personit të dyshuar, detajet e një shpërblimi të konsiderueshëm parash për informacion që çon në arrestimin dhe dënimin e personit që është përgjegjës dhe detajet se si mund të na kontaktoni nëse keni informacion.  

Find your neighbourhood


Use my current location